Object

Title: Sztuka przyrządzania wszelkich zup, pasztecików, sztuki mięsa w różnych gatunkach [...] ; Kucharz wyborny i tani czyli sztuka przyrządzania wszelkich zup, pasztecików, sztuki mięsa w różnych gatunkach, ryb, pieczystego, potraw gorących i zimnych, rulad, farszów, auszpików, kremów, galaret, musów, blamanżów, kompotów, marmelad, mleczek, legumin, ciast, soków, lodów : tudzież nauka przysposobienia rozmaitych zapasów spiżarni, sposobem łatwym, tanim i zdrowym ludzkiemu najodpowiedniejszym T. 2.

Date:

1849

Resource Type:

książka

Description:

17 cm. ; [2],98, [6] s.

Publisher:

nakł. Braci Jeleniów

Place of publication:

Przemyśl

Format:

image/x.djvu

Language:

pol

Digital object identifier:

HD_006

Rights:

Domena publiczna (Public domain)

Access Rights:

Dla wszystkich bez ograniczeń

Resource Identifier:

oai:kpbc.umk.pl:137313

Digitalisation:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Original in:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Object collections:

Last modified:

Nov 15, 2023

In our library since:

Nov 18, 2015

Number of object content hits:

750

Number of object content views in DjVu format

390

All available object's versions:

https://kpbc.umk.pl/publication/90877

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects Similar

This page uses 'cookies'. More information