Obiekt

Tytuł: Kucharka litewska : zawierająca przepisy gruntowne i jasne, własnem doświadczeniem sprawdzone, sporządzania smacznych, wykwintnych, tanich i prostych rozmaitych rodzajów potraw tak mięsnych jako i postnych, oraz ciast, legumin, lodów, kremów, galaret, konfitur i innych desserowych przysmaków, tudzież rozlicznych aptecznych zapraw, konserw i rzadszych specjałów : z przydaniem na początku książki dokładnej dyspozycji stołu

Autor:

Zawadzka, Wincenta

Data wydania:

1874

Typ zasobu:

książka

Opis:

Wyd. 5 popr. i znacznie pomnożone. ; 20 cm. ; XXVI, 456 s.

Wydawca:

Nakł. Autorki

Miejsce wydania:

Wilno

Format cyfrowy:

image/x.djvu

Identyfikator oryginału:

406682

Język:

pol

Identyfikator obiektu cyfrowego:

HD_006

Prawa:

Domena publiczna (Public domain)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich bez ograniczeń

Identyfikator zasobu:

oai:kpbc.umk.pl:137318

Digitalizacja:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

15 lis 2023

Data dodania obiektu:

19 lis 2015

Liczba wyświetleń treści obiektu:

4 219

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu

1866

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://kpbc.umk.pl/publication/90865

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji