Kujawsko-Pomorska Biblioteka Cyfrowa udostępnia 262 648 obiektów cyfrowych
Obiekt
Tytuł: Sztuka przyrządzania wszelkich zup, pasztecików, sztuki mięsa w różnych gatunkach [...] ; Kucharz wyborny i tani czyli sztuka przyrządzania wszelkich zup, pasztecików, sztuki mięsa w różnych gatunkach, ryb, pieczystego, potraw gorących i zimnych, rulad, farszów, auszpików, kremów, galaret, musów, blamanżów, kompotów, marmelad, mleczek, legumin, ciast, soków, lodów : tudzież nauka przysposobienia rozmaitych zapasów spiżarni, sposobem łatwym, tanim i zdrowym ludzkiemu najodpowiedniejszym T. 2.
Opis:
Wydawca:
Miejsce wydania:
Format cyfrowy:
Język:
Identyfikator obiektu cyfrowego:
Prawa:
Domena publiczna (Public domain)
Prawa dostępu:
Identyfikator zasobu:
Digitalizacja:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Lokalizacja oryginału:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:
Data ostatniej modyfikacji:
15 lis 2023
Data dodania obiektu:
18 lis 2015
Liczba wyświetleń treści obiektu:
742
Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu
387
Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:
https://kpbc.umk.pl/publication/90877
Wyświetl opis w formacie RDF:
Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Kucharz wyborny i tani czyli Sztuka przyrządzania wszelkich zup, pasztecików, sztuki mięsa w różnych gatunkach [...]. T. 2 | 15 lis 2023 |
Obiekty Podobne
Prall, Fr. Victorini, Józef (1876-1944) Towarzystwo Gospodarskie Wschodniej Małopolski
Norkowska, Marta (1872-1930) Gebethner i Wolff
Gregorowicz, Tomasz
Florentyna Wanda
Wolf, Rebekka H. S. K.
Grebitz, Caroline Eleonore Szacfajer, Walenty ( -1840)