Obiekt

Tytuł: Cukiernictwo i sztuka pieczenia czyli jak można bez uczenia się cukiernictwa, wszystkie tu dokładnie podane i opisane rzeczy robić : jako to: przyrządzenie makaronów, ciast cukrowych, cukru w laskach, karmelków eseng pastów, rozmaitej dage i tragantowych rzeczy, i t. d. tudzież zaprawianie lukrowanie, glazurowanie owoców i t. d. : przy tem dodatek orobieniu w gospodarstwie potrzebnych rozmaitych rzeczy, podług własnego doświadczenia, wypracowanych

Data wydania:

1840

Typ zasobu:

książka

Opis:

17 cm. ; XXVIII, 332 s.

Wydawca:

nakł. Księgarni K. Reyznera ; Czcionkami Karóla Pompejusza

Miejsce wydania:

Poznań

Format cyfrowy:

image/x.djvu

Identyfikator oryginału:

360955

Język:

pol

Identyfikator obiektu cyfrowego:

HD_006

Prawa:

Domena publiczna (Public domain)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich bez ograniczeń

Identyfikator zasobu:

oai:kpbc.umk.pl:137311

Digitalizacja:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

15 lis 2023

Data dodania obiektu:

18 lis 2015

Liczba wyświetleń treści obiektu:

2 333

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu

965

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://kpbc.umk.pl/publication/90878

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty Podobne

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji