Kujawsko-Pomorska Biblioteka Cyfrowa udostępnia 262 648 obiektów cyfrowych
Obiekt
Tytuł: Jedyne praktyczne przepisy wszelkich zapasów spiżarnianych oraz pieczenia ciast
Opis:
Wyd. 7 popr. i znacz. pow. ; 19 cm. ; [1], VI, 216 s.
Wydawca:
nakł. autorki ; Drukiem Aleksandra Pajewskiego
Miejsce wydania:
Format cyfrowy:
Identyfikator oryginału:
Język:
Identyfikator obiektu cyfrowego:
Prawa:
Domena publiczna (Public domain)
Prawa dostępu:
Identyfikator zasobu:
Digitalizacja:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Lokalizacja oryginału:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:
Data ostatniej modyfikacji:
15 lis 2023
Data dodania obiektu:
19 lis 2015
Liczba wyświetleń treści obiektu:
2 295
Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu
1273
Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:
https://kpbc.umk.pl/publication/90869
Wyświetl opis w formacie RDF:
Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Jedyne praktyczne przepisy wszelkich zapasów spiżarnianych oraz pieczenia ciast | 15 lis 2023 |
Obiekty Podobne
Ćwierczakiewiczowa, Lucyna (1829-1901) Wydawnictwo Księgarni H. Altenberga (Lwów) Jan Fiszer (Warszawa)
Prall, Fr. Victorini, Józef (1876-1944) Towarzystwo Gospodarskie Wschodniej Małopolski
Norkowska, Marta (1872-1930) Gebethner i Wolff
Gregorowicz, Tomasz
Florentyna Wanda