Kujavisch-Pommersche Digitale Bibliothek contains 263 217 digital objects
Object
Title: Sztuka przyrządzania wszelkich zup, pasztecików, sztuki mięsa w różnych gatunkach [...] ; Kucharz wyborny i tani czyli sztuka przyrządzania wszelkich zup, pasztecików, sztuki mięsa w różnych gatunkach, ryb, pieczystego, potraw gorących i zimnych, rulad, farszów, auszpików, kremów, galaret, musów, blamanżów, kompotów, marmelad, mleczek, legumin, ciast, soków, lodów : tudzież nauka przysposobienia rozmaitych zapasów spiżarni, sposobem łatwym, tanim i zdrowym ludzkiemu najodpowiedniejszym T. 2.
Beschreibung:
Herausgeber:
Verlagsort:
Format:
Sprache:
Digital objekt ID:
Rechte:
Domena publiczna (Public domain)
Zugriffsrechte:
Identifikation des Bestandes:
Digitalisierung:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Besitzen:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Object collections:
Last modified:
15.11.2023
In our library since:
18.11.2015
Number of object content hits:
749
Number of object content views in DjVu format
389
All available object's versions:
https://kpbc.umk.pl/publication/90877
Show description in RDF format:
Show description in OAI-PMH format:
Objects Similar
Prall, Fr. Victorini, Józef (1876-1944) Towarzystwo Gospodarskie Wschodniej Małopolski
Norkowska, Marta (1872-1930) Gebethner i Wolff
Gregorowicz, Tomasz
Florentyna Wanda
Wolf, Rebekka H. S. K.
Grebitz, Caroline Eleonore Szacfajer, Walenty ( -1840)