Tytuł:
Sztuka przyrządzania wszelkich zup, pasztecików, sztuki mięsa w różnych gatunkach [...] ; Kucharz wyborny i tani czyli sztuka przyrządzania wszelkich zup, pasztecików, sztuki mięsa w różnych gatunkach, ryb, pieczystego, potraw gorących i zimnych, rulad, farszów, auszpików, kremów, galaret, musów, blamanżów, kompotów, marmelad, mleczek, legumin, ciast, soków, lodów : tudzież nauka przysposobienia rozmaitych zapasów spiżarni, sposobem łatwym, tanim i zdrowym ludzkiemu najodpowiedniejszym T. 2.
Temat i słowa kluczowe: Opis: Wydawca: Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format cyfrowy: Język: Identyfikator obiektu cyfrowego: Prawa:Domena publiczna (Public domain)
Prawa dostępu: Digitalizacja:Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Lokalizacja oryginału: