Kujawsko-Pomorska Biblioteka Cyfrowa udostępnia 258 974 obiektów cyfrowych
Obiekt
Tytuł: Wielkopolski kucharz : 600 praktycznych przepisów kucharskich z własnego doświadczenia jako to : przepisy smacznych a tanich potraw, smażenia konfitur, przysmaków i ciast, przyrządzania lodów, kremów, galaret, deserów, konserwów i wędlin oraz sekreta gospodarskie etc.
Opis:
Na k. tyt. pseud. aut. Maryan. ; Wyd. 3. ; 20 cm. ; VIII, 277, [11] s.
Wydawca:
Miejsce wydania:
Format cyfrowy:
Identyfikator oryginału:
Język:
Identyfikator obiektu cyfrowego:
Prawa:
Domena publiczna (Public domain)
Prawa dostępu:
Identyfikator zasobu:
Digitalizacja:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Lokalizacja oryginału:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:
Data ostatniej modyfikacji:
15 lis 2023
Data dodania obiektu:
8 lip 2016
Liczba wyświetleń treści obiektu:
2 750
Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu
1950
Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:
https://kpbc.umk.pl/publication/156511
Wyświetl opis w formacie RDF:
Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:
Obiekty Podobne
Grebitz, Caroline Eleonore Szacfajer, Walenty ( -1840)
Dyrmontowa, Dominika M.
Ćwierczakiewiczowa, Lucyna (1829-1901) Wydawnictwo Księgarni H. Altenberga (Lwów) Jan Fiszer (Warszawa)
Ćwierczakiewiczowa, Lucyna (1829-1901)
Szytler, Jan (1763-1850)
Norkowska, Marta (1872-1930)