Kujawsko-Pomorska Digital Library contains 262 648 digital objects
Object
Title: Nowy kucharz doskonały : czyli zasady i technika racjonalnej współczesnej kuchni i 608 przepisów oraz dietetyczne i kulinarne wskazówki dla gospodarstw o ograniczonych środkach dla osób, pragnących zeszczupleć dla cierpiących
Description:
Publisher:
Towarzystwo Wydawnicze ; Drukarnia W. L. Anczyca i Sp.
Place of publication:
Format:
Original identifier:
Language:
Digital object identifier:
Rights:
Domena publiczna (Public domain)
Access Rights:
Resource Identifier:
Digitalisation:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Original in:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Object collections:
Last modified:
Nov 15, 2023
In our library since:
Nov 18, 2015
Number of object content hits:
3 218
Number of object content views in DjVu format
1561
All available object's versions:
https://kpbc.umk.pl/publication/90881
Show description in RDF format:
Show description in OAI-PMH format:
Objects Similar
Ciundziewicka, Anna (1803-1850)
1862
książka
Krupska, Małgorzata
2023
czasopismo