Kujawsko-Pomorska Digital Library contains 262 784 digital objects
Object
Title: Najlepsze i na długoletniem doświadczeniu oparte przepisy robienia najdoskonalszych konfitur, konserw, kompotów i lodów
Description:
Wyd. 2, popr. ; 15 cm. ; [4], 90 s.
Publisher:
Place of publication:
Format:
Original identifier:
Language:
Digital object identifier:
Rights:
Domena publiczna (Public domain)
Access Rights:
Resource Identifier:
Digitalisation:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Original in:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Object collections:
Last modified:
Nov 15, 2023
In our library since:
Nov 18, 2015
Number of object content hits:
761
Number of object content views in DjVu format
404
All available object's versions:
https://kpbc.umk.pl/publication/90879
Show description in RDF format:
Show description in OAI-PMH format:
Edition name | Date |
---|---|
Najlepsze i na długoletniem doświadczeniu oparte przepisy robienia najdoskonalszych konfitur, konserw, kompotów i lodów | Nov 15, 2023 |
Objects Similar
Prall, Fr. Victorini, Józef (1876-1944) Towarzystwo Gospodarskie Wschodniej Małopolski
Norkowska, Marta (1872-1930) Gebethner i Wolff
Florentyna Wanda
Wolf, Rebekka H. S. K.
Grebitz, Caroline Eleonore Szacfajer, Walenty ( -1840)