Kujavisch-Pommersche Digitale Bibliothek contains 262 784 digital objects
Object
Title: Najlepsze i na długoletniem doświadczeniu oparte przepisy robienia najdoskonalszych konfitur, konserw, kompotów i lodów
Beschreibung:
Wyd. 2, popr. ; 15 cm. ; [4], 90 s.
Herausgeber:
Verlagsort:
Format:
Signatur original:
Sprache:
Digital objekt ID:
Rechte:
Domena publiczna (Public domain)
Zugriffsrechte:
Identifikation des Bestandes:
Digitalisierung:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Besitzen:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Object collections:
Last modified:
15.11.2023
In our library since:
18.11.2015
Number of object content hits:
761
Number of object content views in DjVu format
404
All available object's versions:
https://kpbc.umk.pl/publication/90879
Show description in RDF format:
Show description in OAI-PMH format:
Objects Similar
Prall, Fr. Victorini, Józef (1876-1944) Towarzystwo Gospodarskie Wschodniej Małopolski
Norkowska, Marta (1872-1930) Gebethner i Wolff
Florentyna Wanda
Wolf, Rebekka H. S. K.
Grebitz, Caroline Eleonore Szacfajer, Walenty ( -1840)