Obiekt

Tytuł: Sztuka przyrządzania wszelkich zup, pasztecików, sztuki mięsa w różnych gatunkach [...] ; Kucharz wyborny i tani czyli sztuka przyrządzania wszelkich zup, pasztecików, sztuki mięsa w różnych gatunkach, ryb, pieczystego, potraw gorących i zimnych, rulad, farszów, auszpików, kremów, galaret, musów, blamanżów, kompotów, marmelad, mleczek, legumin, ciast, soków, lodów : tudzież nauka przysposobienia rozmaitych zapasów spiżarni, sposobem łatwym, tanim i zdrowym ludzkiemu najodpowiedniejszym T. 2.

Data wydania:

1849

Typ zasobu:

książka

Opis:

17 cm. ; [2],98, [6] s.

Wydawca:

nakł. Braci Jeleniów

Miejsce wydania:

Przemyśl

Format cyfrowy:

image/x.djvu

Język:

pol

Identyfikator obiektu cyfrowego:

HD_006

Prawa:

Domena publiczna (Public domain)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich bez ograniczeń

Identyfikator zasobu:

oai:kpbc.umk.pl:137313

Digitalizacja:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2015-11-18

Data dodania obiektu:

2015-11-18

Liczba wyświetleń treści obiektu:

325

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu

313

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://kpbc.umk.pl/publication/90877

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty Podobne

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji