Object

Title: Cukiernictwo i sztuka pieczenia czyli jak można bez uczenia się cukiernictwa, wszystkie tu dokładnie podane i opisane rzeczy robić : jako to: przyrządzenie makaronów, ciast cukrowych, cukru w laskach, karmelków eseng pastów, rozmaitej dage i tragantowych rzeczy, i t. d. tudzież zaprawianie lukrowanie, glazurowanie owoców i t. d. : przy tem dodatek orobieniu w gospodarstwie potrzebnych rozmaitych rzeczy, podług własnego doświadczenia, wypracowanych

Date:

1840

Resource Type:

książka

Description:

17 cm. ; XXVIII, 332 s.

Publisher:

nakł. Księgarni K. Reyznera ; Czcionkami Karóla Pompejusza

Place of publication:

Poznań

Format:

image/x.djvu

Original identifier:

360955

Language:

pol

Digital object identifier:

HD_006

Rights:

Domena publiczna (Public domain)

Access Rights:

Dla wszystkich bez ograniczeń

Resource Identifier:

oai:kpbc.umk.pl:137311

Digitalisation:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Original in:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Object collections:

Last modified:

Nov 19, 2015

In our library since:

Nov 18, 2015

Number of object content hits:

1 796

Number of object content views in DjVu format

924

All available object's versions:

https://kpbc.umk.pl/publication/90878

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects Similar

This page uses 'cookies'. More information