Obiekt

Tytuł: Nowy kucharz doskonały : czyli zasady i technika racjonalnej współczesnej kuchni i 608 przepisów oraz dietetyczne i kulinarne wskazówki dla gospodarstw o ograniczonych środkach dla osób, pragnących zeszczupleć dla cierpiących

Autor:

Szeliga, Edward

Data wydania:

1929

Typ zasobu:

książka

Opis:

23 cm. ; XI, 413 s.

Wydawca:

Towarzystwo Wydawnicze ; Drukarnia W. L. Anczyca i Sp.

Miejsce wydania:

Warszawa ; Kraków

Format cyfrowy:

image/x.djvu

Identyfikator oryginału:

401093

Język:

pol

Identyfikator obiektu cyfrowego:

HD_006

Prawa:

Domena publiczna (Public domain)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich bez ograniczeń

Identyfikator zasobu:

oai:kpbc.umk.pl:137308

Digitalizacja:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

18 lis 2015

Data dodania obiektu:

18 lis 2015

Liczba wyświetleń treści obiektu:

2 348

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu

1517

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://kpbc.umk.pl/publication/90881

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji