Object

Title: Najlepsze i na długoletniem doświadczeniu oparte przepisy robienia najdoskonalszych konfitur, konserw, kompotów i lodów

Verfasser:

Gregorowicz, Tomasz

Datum:

1868

Bestandestyp:

książka

Beschreibung:

Wyd. 2, popr. ; 15 cm. ; [4], 90 s.

Herausgeber:

Karol Wilda

Verlagsort:

Lwów

Format:

image/x.djvu

Signatur original:

411551

Sprache:

pol

Digital objekt ID:

HD_006

Rechte:

Domena publiczna (Public domain)

Zugriffsrechte:

Dla wszystkich bez ograniczeń

Identifikation des Bestandes:

oai:kpbc.umk.pl:137310

Digitalisierung:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Besitzen:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Object collections:

Last modified:

18.11.2015

In our library since:

18.11.2015

Number of object content hits:

553

Number of object content views in DjVu format

377

All available object's versions:

https://kpbc.umk.pl/publication/90879

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects Similar

This page uses 'cookies'. More information