Obiekt

Tytuł: Jedyne praktyczne przepisy wszelkich zapasów spiżarnianych oraz pieczenia ciast

Opis:

Wyd. 7 popr. i znacz. pow. ; 19 cm. ; [1], VI, 216 s.

Wydawca:

nakł. autorki ; Drukiem Aleksandra Pajewskiego

Miejsce wydania:

Warszawa

Format cyfrowy:

image/x.djvu

Identyfikator oryginału:

367522

Język:

pol

Identyfikator obiektu cyfrowego:

HD_006

Prawa:

Domena publiczna (Public domain)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich bez ograniczeń

Identyfikator zasobu:

oai:kpbc.umk.pl:137324

Digitalizacja:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

15 lis 2023

Data dodania obiektu:

19 lis 2015

Liczba wyświetleń treści obiektu:

2 323

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu

1282

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://kpbc.umk.pl/publication/90869

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty Podobne

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji