Obiekt

Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z określonej puli adresów ip.
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z określonej puli adresów ip.

Tytuł: Chemia żywności. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

15 lis 2023

Data dodania obiektu:

12 paź 2022

Liczba wyświetleń treści obiektu:

2

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu

3

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://kpbc.umk.pl/publication/264719

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji