Kujawsko-Pomorska Biblioteka Cyfrowa udostępnia 262 739 obiektów cyfrowych
Obiekt
Tytuł: Chemia żywności. T. 1, Składniki żywności
Współtwórca:
Sikorski, Zdzisław Edmund (1930- ) ; Cybulska, Emilia Barbara
Wydawca:
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Miejsce wydania:
Format cyfrowy:
Identyfikator oryginału:
Język:
Identyfikator obiektu cyfrowego:
Prawa:
Właściciel praw:
Cybulska, Emilia Barbara ; Sikorski, Zdzisław Edmund
Prawa dostępu:
Identyfikator zasobu:
Digitalizacja:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Lokalizacja oryginału:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:
- Kujawsko-Pomorska Biblioteka Cyfrowa > Materiały dydaktyczne > Chemia
- Kujawsko-Pomorska Biblioteka Cyfrowa > Kolekcje uczestników > Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Data ostatniej modyfikacji:
15 lis 2023
Data dodania obiektu:
12 paź 2022
Liczba wyświetleń treści obiektu:
2
Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu
3
Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:
https://kpbc.umk.pl/publication/264717
Wyświetl opis w formacie RDF:
Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Chemia żywności. T. 1, Składniki żywności | 15 lis 2023 |