Kujawsko-Pomorska Biblioteka Cyfrowa udostępnia 262 726 obiektów cyfrowych
Obiekt
Tytuł: Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1-3
Współtwórca:
Cybulska, Emilia Barbara ; Sikorski, Zdzisław Edmund (1930- )
Wydawca:
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Miejsce wydania:
Format cyfrowy:
Język:
Prawa:
Właściciel praw:
Cybulska, Emilia Barbara ; Sikorski, Zdzisław Edmund
Prawa dostępu:
Digitalizacja:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Lokalizacja oryginału:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:
- Kujawsko-Pomorska Biblioteka Cyfrowa > Materiały dydaktyczne > Chemia
- Kujawsko-Pomorska Biblioteka Cyfrowa > Kolekcje uczestników > Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Data ostatniej modyfikacji:
15 lis 2023
Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:
https://kpbc.umk.pl/publication/264716
Wyświetl opis w formacie RDF:
Nazwa wydania | Data |
---|