Kujawsko-Pomorska Digital Library contains 262 739 digital objects
Object
Title: Chemia żywności. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności
Contributor:
Sikorski, Zdzisław Edmund (1930- ) ; Cybulska, Emilia Barbara
Publisher:
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Place of publication:
Format:
Original identifier:
Language:
Digital object identifier:
Rights:
Rights Holder:
Cybulska, Emilia Barbara ; Sikorski, Zdzisław Edmund
Access Rights:
Resource Identifier:
Digitalisation:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Original in:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Object collections:
- Kujawsko-Pomorska Digital Library > Educational materials > Chemistry
- Kujawsko-Pomorska Digital Library > Collections of project partners > University Library in Toruń
Last modified:
Nov 15, 2023
In our library since:
Oct 12, 2022
Number of object content hits:
2
Number of object content views in DjVu format
3
All available object's versions:
https://kpbc.umk.pl/publication/264719
Show description in RDF format:
Show description in OAI-PMH format:
Edition name | Date |
---|---|
Chemia żywności. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności | Nov 15, 2023 |