Kujavisch-Pommersche Digitale Bibliothek contains 262 739 digital objects
Object
Title: Chemia żywności. T. 1, Składniki żywności
Mitschöpfer:
Sikorski, Zdzisław Edmund (1930- ) ; Cybulska, Emilia Barbara
Herausgeber:
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Verlagsort:
Format:
Signatur original:
Sprache:
Digital objekt ID:
Rechte:
Rechteinhaber:
Cybulska, Emilia Barbara ; Sikorski, Zdzisław Edmund
Zugriffsrechte:
Identifikation des Bestandes:
Digitalisierung:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Besitzen:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Object collections:
- Kujawsko-Pomorska Digitale Bibliothek > Didaktische und wissenschaftliche Schriften > Chemie
- Kujawsko-Pomorska Digitale Bibliothek > Sammlungen von Projektpartnern > Universitätsbibliothek in Toruń
Last modified:
15.11.2023
In our library since:
12.10.2022
Number of object content hits:
2
Number of object content views in DjVu format
3
All available object's versions:
https://kpbc.umk.pl/publication/264717
Show description in RDF format:
Show description in OAI-PMH format:
Edition name | Date |
---|---|
Chemia żywności. T. 1, Składniki żywności | 15.11.2023 |