Kujawsko-Pomorska Digital Library contains 262 784 digital objects
Object
Title: Siarka jako składnik pokarmowy kształtujący wielkość i jakość plonów wybranych roślin uprawnych
Publisher:
Wydaw. Uczelniane Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Place of publication:
Format:
Original identifier:
Language:
Relation:
Rozprawy - Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy
Rights:
Rights Holder:
Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
License:
Access Rights:
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Resource Identifier:
Original in:
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
Object collections:
Last modified:
Jan 31, 2013
In our library since:
Jan 31, 2013
Number of object content hits:
1 035
Number of object content views in PDF format
2925
All available object's versions:
https://kpbc.umk.pl/publication/70849
Show description in RDF format:
Show description in OAI-PMH format:
Edition name | Date |
---|---|
Siarka jako składnik pokarmowy kształtujący wielkość i jakość plonów wybranych roślin uprawnych | Jan 31, 2013 |
Objects Similar
Barakov, Petr Fedorovič (1858-1919) Waściszakowski, Leon (1886-1935). Tł.
Rzekanowski, Czesław. Red.
Piotrowski, Wojciech. Red.
Rzekanowski, Czesław. Red.
kolegium red. Drozdowska, Lucyna [et al.] Gierszewska, Bernadeta. Red. tekstu ang.
Piotrowski, Wojciech. Red.
Borowska, Katarzyna (agronomia)
Dębska, Bożena (agrotechnika)