Kujawsko-Pomorska Biblioteka Cyfrowa udostępnia 262 726 obiektów cyfrowych
Obiekt
Tytuł: Siarka jako składnik pokarmowy kształtujący wielkość i jakość plonów wybranych roślin uprawnych
Wydawca:
Wydaw. Uczelniane Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Miejsce wydania:
Format cyfrowy:
Identyfikator oryginału:
Język:
Powiązania:
Rozprawy - Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy
Prawa:
Właściciel praw:
Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
Licencja:
Prawa dostępu:
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Identyfikator zasobu:
Lokalizacja oryginału:
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:
Data ostatniej modyfikacji:
31 sty 2013
Data dodania obiektu:
31 sty 2013
Liczba wyświetleń treści obiektu:
1 035
Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie PDF
2925
Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:
https://kpbc.umk.pl/publication/70849
Wyświetl opis w formacie RDF:
Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Siarka jako składnik pokarmowy kształtujący wielkość i jakość plonów wybranych roślin uprawnych | 31 sty 2013 |
Obiekty Podobne
Barakov, Petr Fedorovič (1858-1919) Waściszakowski, Leon (1886-1935). Tł.
Rzekanowski, Czesław. Red.
Piotrowski, Wojciech. Red.
Rzekanowski, Czesław. Red.
kolegium red. Drozdowska, Lucyna [et al.] Gierszewska, Bernadeta. Red. tekstu ang.
Piotrowski, Wojciech. Red.
Borowska, Katarzyna (agronomia)
Dębska, Bożena (agrotechnika)