Kujawsko-Pomorska Biblioteka Cyfrowa udostępnia 263 795 obiektów cyfrowych
Obiekt
Tytuł: Organizowanie jedzenia
Opis:
Współtwórca:
Wydawca:
Uniwersytet Kazimierza Wielkiego
Miejsce wydania:
Format cyfrowy:
Identyfikator oryginału:
Język:
Prawa:
Właściciel praw:
Licencja:
Prawa dostępu:
Dla wszystkich zgodnie z wymienioną licencją
Identyfikator zasobu:
Digitalizacja:
Biblioteka Uniwersytetu Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
Lokalizacja oryginału:
Biblioteka Uniwersytetu Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
Źródło dofinansowania:
Program Operacyjny Polska Cyfrowa POPC.02.03.01-00-0039/18
Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:
Data ostatniej modyfikacji:
16 sty 2023
Data dodania obiektu:
23 sty 2020
Liczba wyświetleń treści obiektu:
17
Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie Audio
15
Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:
https://kpbc.umk.pl/publication/226361
Wyświetl opis w formacie RDF:
Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Organizowanie jedzenia | 16 sty 2023 |