Struktura obiektu
Tytuł:

Konserwowanie jaj

Autor:

Prall, Fr.

Temat i słowa kluczowe:

kuchnia

Opis:

Wyd. 3. ; 22 cm. ; 49, [2] s.

Współtwórca:

Victorini, Józef (1876-1944) ; Towarzystwo Gospodarskie Wschodniej Małopolski

Wydawca:

nakł. Towarzystwa Gospodarskiego

Miejsce wydania:

Lwów

Data wydania:

1920

Typ zasobu:

książka

Format cyfrowy:

image/x.djvu

Identyfikator oryginału:

61435

Język:

pol

Identyfikator obiektu cyfrowego:

HD_006

Prawa:

Wszystkie prawa zastrzeżone

Właściciel praw:

Prall, Fr.

Licencja:

dzieło osierocone (orphan work)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Digitalizacja:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu