Obiekt

Tytuł: Kuchnia koszerna : podręcznik dla każdego żydowskiego domu, zawierający najrozmaitsze sposoby i przepisy gotowania i pieczenia razem z szczegółowym jadłospisem i wskazówkami do urządzenia i prowadzenia religijnego żydowskiego gospodarstwa

Autor:

Wolf, Rebekka

Data wydania:

1904

Typ zasobu:

książka

Opis:

21 cm. ; 281 s.

Współtwórca:

H. S. K.

Wydawca:

nakł. księgarni Jakóba Klepfisza

Miejsce wydania:

Warszawa

Format cyfrowy:

image/x.djvu

Identyfikator oryginału:

358526

Język:

pol

Identyfikator obiektu cyfrowego:

HD_006

Prawa:

Domena publiczna (Public domain)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich bez ograniczeń

Identyfikator zasobu:

oai:kpbc.umk.pl:137314

Digitalizacja:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

18 lis 2015

Data dodania obiektu:

18 lis 2015

Liczba wyświetleń treści obiektu:

1 564

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu

974

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://kpbc.umk.pl/publication/90874

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty Podobne

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji