użytkowość rozpłodowa ; acidifying preparations ; alimentary tract ; alive performance ; backfat thickness ; blood ; body dimensions ; carbohydrates ; carcass ; cows ; daily gain ; długość życia ; energy sources ; głowa ; grubość słoniny ; grupy wagowe ; guinea fowl ; hormony tarczycy ; indeks selekcyjny ; intestinal fat ; jagnięta ; jakość mięsa ; knurki ; krew ; krowy ; lambs ; lifespan ; lipids ; lochy ; meat quality ; meatiness ; magnetizer ; magnetyzer ; Merino ; merynos ; mięsność ; mineral components ; ocena przeżyciowa ; odnóża ; perlica domowa ; pH ; pluck ; podroby ; probiotics ; priobiotyki ; przewód pokarmowy ; przyrost dzienny ; reproductive performance ; selection index ; skóra ; slaughter values ; slaughter yield ; sows ; suffolk ; swine ; świnie ; thyroid hormones ; tłuszcz jelitowy ; tłuszcze ; tusza ; wartość rzeźna ; water ; weight groups ; węglowodany ; woda ; wydajność rzeźna ; wymiary zoometryczne ; young boars ; zakwaszacze ; związki mineralne ; źródła energii
Opis:Streszcz. ang. ; Streszcz. pol.
Współtwórca: Wydawca:Wydaw. Uczelniane Akademii Techniczno-Rolniczej
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format cyfrowy: Identyfikator oryginału: Język: Powiązania: Prawa: Właściciel praw:Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
Licencja: Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Digitalizacja:Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
Lokalizacja oryginału:Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy