lisy pospolite ; lis polarny niebieski ; cows ; krowy ; gospodarstwa agroturystyczne ; agritourist farm ; alimentary canal ; badger ; beta-lactoglobulin ; beta-laktoglobulina ; białka mleka ; białko ; BLUP ; borsuk ; breeding value ; calving interval ; cechy metryczne ; chromosomes ; chromosomy ; conformation evaluation ; conjugated linoleic acid ; craniometric measurements ; czaszka ; eggshell ; fat tissue ; fish ; fish products ; gilts ; herbs ; kaczka ; kappa-caseine ; kappa-kazeina ; Large White Polish sows ; lochy rasy wbp ; loszki ; meat ; meat products ; metrical features ; mięso ; milk performance of cows ; milk proteins ; number ; obtention ; ocena pokroju ; odczyn pH ; okres międzywycieleniowy ; owce ; polar blue fox ; polimorfizm ; polymorphism ; pomiary kraniometryczne ; pork ; pork ham dissection ; pork ham market value ; production performence ; produktywność krów ; przetwory mięsne ; przetwory rybne ; przewód pokarmowy ; red fox ; reproduction ; rozbiór szynek wieprzowych ; rozród ; ryby ; skull ; sheep ; skorupa ; small game ; sprzężony kwas linolowy ; tkanka tłuszczowa ; wartość hodowlana ; wiek pierwszego wycielenia ; wieprzowina ; wyniki produkcyjne ; zioła ; zwierzyna drobna ; żółtko
Opis:Streszcz. ang. ; Streszcz. pol.
Współtwórca: Wydawca:Wydaw. Uczelniane Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format cyfrowy: Identyfikator oryginału: Język: Powiązania: Prawa: Właściciel praw:Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
Licencja: Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Digitalizacja:Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
Lokalizacja oryginału:Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy