plonowanie roślin ; badania OWT ; Capsicum annuum L ; cięcie roślin ; etefon ; karotenoidy ; linie wsobne ; masa owoców ; nawożenie azotowe ; nawożenie potasowe ; odmiany ; ogławianie roślin ; opakowania ; papryka ; papryka ostra ; papryka słodka ; plon handlowy ; podłoża ; poziom nawożenia ; prowadzenie roślin ; prowitamina A ; przechowywanie ; skład chemiczny owoców ; skład chemiczny podłoży ; skład chemiczny liści ; szklarnie ; ściółkowanie ; tunel ; wartość biologiczna owoców ; wełna mineralna ; wielokrotność zbioru ; żywe ściółki
Opis:Streszcz. ang. ; Streszcz. pol.
Współtwórca:Nowaczyk, Paweł. Red. ; Rzekanowski, Czesław. Red.
Wydawca:Wydaw. Uczelniane Akademii Techniczno-Rolniczej
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format cyfrowy: Identyfikator oryginału: Język: Prawa: Właściciel praw:Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
Licencja: Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Digitalizacja:Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
Lokalizacja oryginału:Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy