Kolekcja

Biblioteka

Etnografia : Ostatnio dodane

Wygeneruj adres wątku RSS z informacjami bazującymi na poniższym formularzu.

rss20

  • Wyświetl publikacje :
  •  ostatnio dodanych
  • dodane w ciągu
  • dodane od dnia
  1. Człowiek ustokrotniony : dzieje cywilizacji na wesoło
  2. Miodosytnictwo czyli Sztuka przerabiania miodu i owoców na napoje
  3. Wielkopolski kucharz : 600 praktycznych przepisów kucharskich z własnego doświadczenia jako to : przepisy smacznych a tanich potraw, smażenia konfitur, przysmaków i ciast, przyrządzania lodów, kremów, galaret, deserów, konserwów i wędlin oraz sekreta gospodarskie etc.
  4. Jak przerabiać owoce bez cukru
  5. 60 potraw z kapusty
  6. Najnowsza kuchnia wytworna i gospodarska zawierająca 1032 przepisy gospodarskie, z uwzględnieniem kuchni jarskiej
  7. Nauka o ptastwie domowém i oswojoném
  8. Kucharka oszczędna
  9. Jedyne praktyczne przepisy wszelkich zapasów spiżarnianych oraz pieczenia ciast
  10. 365 obiadów