Kolekcja

Biblioteka

Etnografia : Ostatnio dodane

Wygeneruj adres wątku RSS z informacjami bazującymi na poniższym formularzu.

rss20

  • Wyświetl publikacje :
  •  ostatnio dodanych
  • dodane w ciągu
  • dodane od dnia
  1. Miodosytnictwo czyli Sztuka przerabiania miodu i owoców na napoje
  2. Wielkopolski kucharz : 600 praktycznych przepisów kucharskich z własnego doświadczenia jako to : przepisy smacznych a tanich potraw, smażenia konfitur, przysmaków i ciast, przyrządzania lodów, kremów, galaret, deserów, konserwów i wędlin oraz sekreta gospodarskie etc.
  3. Jak przerabiać owoce bez cukru
  4. 60 potraw z kapusty
  5. Najnowsza kuchnia wytworna i gospodarska zawierająca 1032 przepisy gospodarskie, z uwzględnieniem kuchni jarskiej
  6. Nauka o ptastwie domowém i oswojoném
  7. Kucharka oszczędna
  8. Jedyne praktyczne przepisy wszelkich zapasów spiżarnianych oraz pieczenia ciast
  9. 365 obiadów
  10. Doskonała kuchnia