Obiekt

Tytuł: Najlepsze i na długoletniem doświadczeniu oparte przepisy robienia najdoskonalszych konfitur, konserw, kompotów i lodów

Autor:

Gregorowicz, Tomasz

Data wydania:

1868

Typ zasobu:

książka

Opis:

Wyd. 2, popr. ; 15 cm. ; [4], 90 s.

Wydawca:

Karol Wilda

Miejsce wydania:

Lwów

Format cyfrowy:

image/x.djvu

Identyfikator oryginału:

411551

Język:

pol

Identyfikator obiektu cyfrowego:

HD_006

Prawa:

Domena publiczna (Public domain)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich bez ograniczeń

Identyfikator zasobu:

oai:kpbc.umk.pl:137310

Digitalizacja:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

18 lis 2015

Data dodania obiektu:

18 lis 2015

Liczba wyświetleń treści obiektu:

549

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu

375

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://kpbc.umk.pl/publication/90879

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty Podobne

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji